Pakhuis Sinterklaas in Merthal

19-11-2009 door: Redactie

Nu Sinterklaas weer in het land is, moet de Goedheiligman weer op zoek naar een pakhuis om al zijn cadeautjes te herbergen. In Horst vond hij de Mérthal wel een geschikte plaats. Daar is de Sint erg mee geholpen en als dank wil hij op zondag 29 november een feest geven van 12.00 tot 17.00 uur.

Sinterklaas heeft naast zijn eigen Pieten ook Scouting Horst gevraagd te helpen met het feest. Het feest in het pakhuis van Horst aan de Maas was in voorgaande jaren ook al een succes. Sinterklaas verwacht dit jaar dan ook weer veel kinderen met hun ouders die een kijkje komen nemen in zijn pakhuis. Hier kunnen de kinderen klimmen, knutselen, speuren en geschminkt worden. De clown heeft dit jaar een speciale gast meegenomen. Ook aan de opa’s en oma’s is gedacht. Daarom zijn de winkels in het
centrum van Horst open.

Binnen in de Mérthal is een gezellig terras, waar iedereen een heerlijk drankje en hapje kan nuttigen terwijl de kinderen fijn kunnen spelen. De entree van deze dag is vrij en de opbrengst van de consumpties schenkt Sinterklaas aan Scouting Horst.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie