OLS volgend jaar naar BelgiŽ

14-7-2010 door: Redactie
Het zestal van schutterij Sint Elisabeth uit het Belgische Stokkem heeft Dín Um gewonnen. Door de invallende duisternis was het afgelopen zaterdagavond niet mogelijk de schietwedstrijden af te ronden. Zodoende moesten de twee overgebleven schutterijen, Sint Lambertus uit Helden en de Stokkemse schutterij zondagochtend beslissen wie Dín Um mee naar huis mocht nemen.

Een dag eerder, op zaterdag, haakten zowel de schutterij van Horst alsook die van Sevenum af.

Sint Sebastianus uit Sevenum lag er al vrij snel uit. Door de felle zon waren de bölkes minder goed te zien. Even na de middag onderging ook Sint Lucia uit Horst hetzelfde lot en werd een bölke gemist.

De Horster schutterij eindigde op een verdienstelijke zestiende plek. Zowel de schutters van Sevenum alsook die uit Horst waren zeer te spreken over het evenement.

“We hebben het geweldig naar onze zin gehad hier in Grubbenvorst. De organisatie verdient een groot compliment en daar neem ik graag mijn schutterhoed voor af”, aldus buksmeester Erik Sturme van Sint Sebastianus uit Sevenum. Voorzitter Ger van Helden van schutterij Sint Lucia uit Horst: “De sfeer was super en we voelden ons echt thuis in Grubbenvorst. Dit was perfect georganiseerd, en ik heb dan ook groot respect voor de organisatie”, zegt Van Helden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie