OJC Niks en Reindonk organiseren Band Boost

15-7-2010 door: Redactie
OJC Niks organiseert in samenwerking met Omroep Reindonk vrijdag 16 juli de Scholieren Band Boost. Met deze avond wil OJC Niks opkomende scholierenbands uit de gemeente een kans geven zich te promoten.

Omdat scholierenbands in grote opkomst zijn, wil OJC Niks ze een handje helpen zich verder te ontwikkelen en te ’boosten’. Dit jaar wordt de Scholieren Band Boost voor het eerst georganiseerd, maar OJC Niks is van plan hier een jaarlijks evenement van te maken.

De bands Flash!, 30 Past 7, Otherwise en Epic Fail betreden vrijdagavond het podium. Tijdens de optredens worden de bands gefilmd door Omroep Reindonk en verschijnt van elke band een nummer in de Jukebox van de omroep.

De Sevenumse coverband Flash! bestaat uit Ken in ’t Zandt, Maarten Lucassen, Rik Sellekens, Wilko Lucassen en Jeroen Smedts. Ze maken diverse muziek, van Robbie Williams tot Oasis en Mando Diao.

De jongens van 30 past 7, Lennart Huijs, Dion Giesen, Yme Custers, Jean Custers en Kevin van der Sterren, zijn nadat ze genoeg ervaring opgedaan hebben met hun eigen creativiteit aan de slag gegaan. Op dit moment zijn ze druk bezig met eigen werk en hebben al een eigen single gepresenteerd, ’Teusday’. Verder speelt 30 past 7 bekende nummers van onder andere Snow Patrol, Muse en klassiekers van Metallica en Golden Earring.

Otherwise is een drie-koppige band die staat voor strakke rockcovers. De leden uit Melderslo en Horst, Sjuul Stax, Arno Poels en Stijn Vullings spelen nummers van onder andere Red Hot Chili Peppers, Muse en Lenny Kravitz.

De band Epic Fail speelt covers van het genre ’Pop-Rock met een scherp randje’ uit zowel de top 40 als de oude doos. Epic Fail bestaat uit Guus Vullings, Renzo den Bekker, Jim Zeelen, Paul Vullings en Ankie Wijnands en spelen van CCR tot Anouk en van Greenday tot aan Snow Patrol.

Scholieren Band Boost begint vrijdag om 20.30 uur en vindt plaats in OJC Niks in Horst. De entree is gratis.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie