Nieuwe uitbater Wienerhof in Griendtsveen

15-7-2010 door: Redactie
Cafetaria Wienerhof in Griendtsveen heeft een nieuwe eigenaar. Het bedrijf werd vorige week overgenomen door Iwan Gijsbers uit Deurne.

De voormalige uitbater Wien van Mullekom was al een tijdje op zoek naar iemand die de friettent wilde overnemen. Die heeft hij nu gevonden in Deurnenaar Iwan Gijsbers. Van Mullekom kan zich nu helemaal gaan toeleggen op het geven van rondleiding door Griendtsveen als turfsteker Gebbel.

Het plan om Wienerhof over te nemen, ontstond toen Gijsbers met zijn kinderen bij Wien op het terras zat. “Ik zag op een bordje dat het te koop stond. Ik denk dat er veel meer uit te halen valt. Er zit zoveel potentie in Griendtsveen”, aldus Gijsbers. “Nu ben ik naast varkens- en adviesboer dus ook frietboer.”

Op korte termijn zal er niet veel veranderen aan Wienerhof. “Ik wil eerst zorgen dat het goed draait en dan kijken we wel verder. Misschien dat we op korte termijn nog het terras overkappen zodat het met slecht weer overdekt is. Nu zijn we teveel afhankelijk van het weer.”

Gijsbers gaat niet zelf achter de toonbank staan. Via het Deurnese partyverhuurbedrijf Bemeko werken Manon Teeuwen en Frank Wijers nu als gastvrouw en gastheer in het cafetaria.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie