Melderse Examenfuif 2010 geslaagd feest

15-7-2010 door: Redactie
Afgelopen vrijdag vond de Melderse Examenfuif plaats. De examenfuifcommissie, bestaande uit leden van KPJ Melderslo, heeft dit jaar weer samen met de examenkandidaten uit Melderslo een geslaagd feest georganiseerd.
De leden van de examenfuifcommissie van KPJ Melderslo

Er waren in de voorverkoop ruim 700 kaarten verkocht, vooral door havo- en vwo-leerlingen van het Dendron College. Dit zorgde ervoor dat er slechts 130 kaarten beschikbaar waren voor de dagverkoop. Binnen drie kwartier waren ook deze kaarten verkocht.

Aangezien de examenfuif jaarlijks populair blijft bij eindexamenkandidaten, maar ook bij veel andere jongeren uit de gemeente Horst aan de Maas, verwacht de organisatie dat de kaarten volgend jaar al in de voorverkoop uitverkocht zullen raken.

Afgelopen vrijdag was het tot ’s avonds laat nog erg warm. Dit heeft ervoor gezorgd dat er erg veel is gedronken. Er is dit jaar minder bier gedronken, de frisdrank en de wijn waren erg populair. Het werd niet voor iedereen een geslaagde avond. Een aantal jongeren die nog geen 16 waren, probeerden tevergeefs binnen te komen. Daarnaast konden sommige jongeren zich niet legitimeren, dus moest pa of ma nog even snel de ID-kaart naar de St. Odastraat in Melderslo komen brengen. Natuurlijk was er aan het eind van de avond ook een enkeling die zijn fietssleutel kwijt was of waarvan een band van de fiets lek was, maar de meeste jongeren konden gewoon met de fiets weer naar huis.

Op zaterdag werd er door de examenfuifcommissie een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Aangezien het ook zaterdag erg warm was, werd er gezorgd voor voldoende schaduwplekken, ijsjes, een zwembadje en een afkoelplek. Dorpsgenoten, maar ook jongeren uit andere dorpen van de gemeente en natuurlijk een heleboel Melderslose jongeren hebben vanaf 11.30 tot half 17.30 uur gevolleybald.

Op zaterdagavond werd er een dorpsfeest gehouden met een dj en de band Neet Oneave met vooral Melderslose leden die voor livemuziek zorgde. Uiteraard kon ook de WK-voetbalwedstrijd van Duitsland tegen Uruguay gevolgd worden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie