Melderse Bruist alternatief voor Kennedymars

10-5-2018 door: Redactie
In Melderslo vindt op zaterdag 2 juni de eerste editie van Melderse Bruist plaats, georganiseerd door muziekvereniging De Eendracht. Het thema van dit jaar is een Duitse avond. Het evenement is een alternatief voor de Melderslose Kennedymars, die afgelopen jaar voor het laatst werd georganiseerd.
maskTop
Melderse Bruist alternatief voor Kennedymars
maskBottom

Vorig jaar moest de Melderslose Kennedymars er na 27 jaar noodgedwongen mee stoppen. De organisatie, die in de handen lag van muziekvereniging De Eendracht, kwam met het alternatief Melderse Bruist. Nico Versteegen van de organisatie van Melderse Bruist vertelt: “We vonden het allemaal jammer dat de Kennedymars moest stoppen, maar wilden in plaats daarvan wel iets anders organiseren. Daar hebben we met z’n allen over nagedacht. We zochten iets waarbij we niet ieder jaar aan hetzelfde thema vastzitten. Zo kwamen we uit bij Melderse Bruist. Dit jaar staat het evenement in het teken van een Duitse avond, maar volgend jaar wordt het iets anders.”

De Eendracht heeft bij de organisatie van Melderse Bruist de Kennedymars nog in het achterhoofd gehouden. Zoals eerder al werd aangekondigd, keren enkele elementen terug op zaterdag 2 juni. Versteegen: “De rommelmarkt komt terug en als die afgelopen is, wordt de zaal omgebouwd voor de Duitse avond. Tijdens het feest wordt muziek van dj Otto Wunderbar en zangeres Marleen Rutten afgewisseld met de goederen- en dienstenveiling, die het publiek ook nog kent van de Kennedymars.”

De kaartverkoop van Melderse Bruist is anderhalve week geleden van start gegaan. “Het is nog te vroeg om concrete cijfers te geven, maar de kaartverkoop verloopt tot nu toe voorspoedig”, aldus Versteegen. Ook de reacties vanuit het dorp zijn goed. “Iedereen kon wel begrijpen dat we stopten met het organiseren van de Kennedymars. Dat vonden de mensen jammer, maar ze zagen dit, net als wij, wel als een passende oplossing.” Melderse Bruist vindt plaats in MFC De Zwingel in Melderslo en niet zoals de Kennedymars in een tent bij de kerk van het dorp. “Daar hebben we wel bewust voor gekozen. Een tent plaatsen kost veel tijd en energie en we hebben een mooi MFC, dat perfect past bij dit evenement.” Melderse Bruist vindt plaats op zaterdag 2 juni. MFC De Zwingel opent om 16.00 uur de deuren voor de rommelmarkt, die om 18.30 uur afgelopen is. De organisatie maakt daarna de zaal gereed voor de Duitse avond, die om 20.30 uur van start gaat en duurt tot ongeveer 01.00 uur. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.meldersebruist.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie