MWellness

10-11-2011 door: Redactie
Bedrijf MWellness Eigenaar Melanie van den Akker Adres Danielweg 3 Plaats Melderslo Telefoon 077 851 22 27 E-mail info.mwellness@gmail.com Website www.mwellness.nl Sector Wellness & Beauty Start: 8 november 2011

Activiteiten

Zoals elk mens uniek is, zo zijn ook de body & beauty-behandelingen bij MWellness uniek. Iedere behandeling wordt nauwkeurig op uw huid afgestemd. Het doel van de behandelingen is een goed verzorgde huid in combinatie met ontspanning. MWellness gebruik natuurlijke huidverzorgingsproducten van Phyto Naturelle. Deze worden gemaakt op basis van eersteklas Japanse groene thee. MWellness biedt van haar tot teen een natuurlijke verzorging die bij uw persoonlijke wensen past. U zult hier geen dure, moderne apparatuur vinden, MWellness gaat voor 100% natuurlijk, verzorgd door pure handen. De behandeling begint altijd met een heerlijk voetenbadje en een gezond kopje Japanse groene thee, terwijl eerst de behandeling met u door wordt genomen. Het is uw beurt om heerlijk te ontspannen.

MWellness heeft inloopdagen op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur.

Doelgroep

Zowel mannen als vrouwen in de leeftijd van 16 tot bij wijze van srpekend 100 die voor een natuurlijke huidverzorging gaan in combinatie met ontspanning.

Onderscheidend vermogen

MWellness onderscheidt zich door het gebruik van unieke, natuurlijke producten op basis van Japanse groene thee. De combinatie van een theeceremonie, muziek, speciale Japanse drukpuntmassage van gezicht, hoofdhuid en de intensieve groene theeproducten verbetert daarbij de huidconditie, gaat huidveroudering tegen en laat lichaam en geest ontspannen.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie