Lottum in Beeld en Muziek succesvol

3-6-2010 door: Redactie
Voorzitter Eric Brouwers is apetrots op het evenement dat de harmonie uit Lottum het afgelopen weekend organiseerde. In manege Hoogveld in Lottum werd zaterdag Lottum in Beeld en Muziek gehouden; een uniek evenement waarbij in muziek en video de geschiedenis van Lottum werd doorlopen.
De Joekskapellen Kleug Zaat en Weg van dun Aanrech leverden ook hun bijdrage aan de muziekavond

In de manege konden 225 bezoekers genieten van de muziek­ van de Koninklijke Harmonie Lottum en de band Bones. Samen met twee joekskapellen vertolkten zij telkens een belangrijke episode uit het verleden van het rozendorp. Daarnaast werd op videoschermen beelden getoond uit of over die periode. "Alles is subliem verlopen", aldus de trotse Eric Brouwers. "De mensen in de zaal reageerden erg enthousiast. We mochten gebruik maken van de manege van de pony- en ruiterclub uit Lottum.

Het is mooi om te zien hoe de verenigingen uit Lottum samenwerken om iets moois te maken." Lottum in Beeld en Muziek is een eenmalig evenement. De Koninklijke Harmonie Lottum probeert echter om de een of twee jaar een nieuwe happening te organiseren. "Als vereniging moet je iets speciaals doen om je leden te binden. Volgend jaar bestaan we 160 jaar en gaan we weer iets doen, maar wat weten we nog niet", aldus de voorzitter die niet hoeft te vrezen voor een gebrek aan inspiratie. "Mensen van buiten de harmonie komen nu al naar ons toe met ideeën voor het feest van volgend jaar."

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie