Lintje Angela Alards-Achten en Ton Pijpers

11-11-2017 door: Redactie
Angela Alards-Achten (51) uit Horst aan de Maas en Ton Pijpers (56) uit Sevenum hebben op vrijdag 10 november een lintje ontvangen voor hun bijdragen aan de maatschappij. Beiden hebben zich meer dan 20 jaar ingezet bij de vrijwillige brandweer.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Angela is begonnen als brandwacht en heeft nu de positie van postcommandant. Tijdens de regionalisering van de brandweer heeft Angela in deze functie ervoor gezorgd dat de post Horst bij elkaar werd gehouden. Daarnaast is Angela de eerste vrouw ooit die een aanstelling kreeg bij de vrijwillige brandweer Horst.

Vanwege haar belangstelling op allerlei brandweergebieden, heeft Angela veel opleidingen en cursussen gevolgd en meerdere nevenfuncties vervuld binnen de brandweer. Ze was bijvoorbeeld erg betrokken bij de rookmeldercampagne van de gemeente Horst aan de Maas.

Ton is zelf 20 jaar actief binnen de brandweer en heeft naast de standaard brandweeropleiding ook extra scholing gehad. Hij heeft zich vooral ingezet voor Waarschuwing- en Verkenningsdienst. Op de post Sevenum vervulde Ton verschillende functies zoals onderdeel uitmaken van de voertuigcommissie en de zorg dragen voor het onderhoud aan de maskers.

Beiden waren lid van de wedstrijdploeg.

Foto opsturen Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie