Lakei Boomkwekerijen wint Ondernemersprijs 2014

20-11-2014 door: Redactie
De neven Hans van de Laak en Emiel Keiren van Lakei Boomkwekerijen uit Lottum hebben de Ondernemersprijs Horst aan de Maas 2014 gewonnen. Zij ontvingen de prijs donderdag 20 november uit handen van burgemeester Kees van Rooij.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Lakei Boomkwekerijen werd in 2003 opgericht toen de neven Hans van de Laak en Emiel Keiren besloten hun krachten én bedrijven te bundelen. “Het bedrijf is sinds de start verdriedubbeld. Al bij de oprichting is dé strategische keuze gemaakt om de focus te leggen op twee specialistische en complexe teelten (…) Deze keuze is een cruciale keuze gebleken nu de praktijk laat zien dat juist een product waar langdurige specialistische kennis aan toegevoegd is, economisch succesvol is”, sprak de nieuwe juryvoorzitter Chris Buijink tijdens de bekendmaking van de winnaar.

Volgens de jury hebben Keiren en Van de Laak een robuuste, stabiele en perfect georganiseerde onderneming neergezet “die, ook in economisch lastige tijden binnen de sector, bestand is gebleken tegen onvoorspelbare invloeden uit de externe omgeving.”

Tijdens de avond werden de genomineerde bedrijven gepresenteerd in een film en geïnterviewd door presentatrice Simone van Trier. Ook Francis Schroembges van Francis Poetry in Hair and Beauty en de broers Mark en Erik Verdellen van TVI Computers in Horst waren genomineerd voor de prijs.
Keiren en Van de Laak gingen er naast de Ondernemersprijs ook met de publieksprijs vandoor, die op basis van stemmen van het aanwezig publiek werd vergeven. Deze donderdag werd ook de Jo Janssenprijs uitgereikt aan Ron Tielen en John van Helden van Faunatics BV voor hun concept The Bird Family. De eerste ICH Junior Ondernemersprijs werd uitgereikt door ICH-voorzitter Tom Roefs en ging naar een groepje leerlingen van het Citaverde College voor hun minionderneming ´Mooi Biologisch´.

De elfde editie van de Ondernemers­prijs werd bezocht door ruim 650 mensen en was daarmee uitverkocht.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie