Kukeleku seizoen van start

29-9-2010 door: Redactie
Het nieuwe theaterseizoen in Horst gaat aanstaande zondag van start. Dit jaar brengt Kukeleku artiesten als J÷rgen Raymann, Dolf Jansen, Ronald Goedemondt en Heideroosjes op de planken. Het seizoen wordt begonnen met een voorstelling van een bijzonder theaterduo. Cabaretier Sjaak Bral en de geprezen theatermaker Fred Delfgaauw zijn op zondag 3 oktober te gast bij Kukeleku in Horst aan de Maas.
maskTop
Kukeleku seizoen van start
maskBottom

Samen spelen ze de voorstelling "Nachclub", een bijzondere voorstelling op het snijvlak van cabaret en drama. Eerder maakten deze twee theatergiganten gezamenlijk de voorstelling 'Koffiehuis de Ooievaar', welke genomineerd is voor de toneelpublieksprijs.

Meester-verteller Fred Delfgaauw maakt al 25 jaar schitterende voorstellingen en won eerder de NRC Toneelpublieksprijs. Hij wordt geroemd om zijn prachtige ontroerende theaterstukken, waarbij bezoekers steeds weer diep onder de indruk het theater verlaten. Cabaretier Sjaak Bral banjert daarentegen vrolijk door de porseleinkast van de kleinkunst. Dit verrassende samenwerkingsverband voegde de nieuwe theaterdiscipline 'cabadrama' toe aan het Nederlandse theaterwereld.

De foyer gaat om 19.00 uur open en de avond begint om 20.00 uur. Meer informatie en kaarten reserveren kan via www.kukeleku.com

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie