Kukeleku presenteert nieuw theaterseizoen

9-6-2011 door: Redactie
Stichting Kukeleku heeft voor het nieuwe theaterseizoen wederom diverse grote namen naar Horst weten halen. In het nieuwe theaterseizoen dat na de zomer start zien we Hans Kaząn, Eric Koller, de Wereldband en Marike Jager op het Horster podium.
maskTop
Kukeleku presenteert nieuw theaterseizoen
maskBottom

Naast bekende artiesten is er ook dit seizoen weer ruimte voor aanstormend (cabaret)talent. Denk hierbij aan Kakelvers of de stand-upper Daniël Arends. De veelbelovende cabaretière Carolien Borgers komt met een gitarist en een prachtige geëngageerde en hilarische voorstelling naar Horst. De Wereldband, Eric Koller en Katinka Polderman zijn inmiddels graag geziene gasten op het Kukeleku-podium. Bijzonder blij is de organisatie met de nieuwe voorstelling van het Thriller Theater. Een gezelschap dat prachtige thrillers op het allerhoogste niveau op de Nederlandse theaterpodia terugbrengt.

Nieuw in de programmering is muziek. Te gast is Marike Jager die onlangs voor de tweede keer de poptempel Paradiso in Amsterdam uitverkocht. Voor de kinderen heeft Kukeleku de van Sesamstraat bekende Hakim kunnen strikken. Hij speelt samen met kinderen, opa’s, oma’s en ouders uit de zaal de betoverende familievoorstelling Roodkapje.

Vanwege de BTW-verhoging op voorstellingen is ook stichting Kukeleku genoodzaakt de entreeprijzen te verhogen. De verhoging is beperkt gebleven tot één euro. Daarmee blijft de stichting nog steeds ruimschoots onder de landelijke entreeprijzen. Inmiddels is de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start gegaan. Het volledige programma en de details zijn te vinden op www.kukeleku.com De laatste nieuwtjes zijn sinds kort ook te volgen via Twitter en Facebook. 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie