Kringloopwinkel Oud en Nieuw

24-11-2016 door: Redactie
Bedrijf Kringloopwinkel Oud en Nieuw Eigenaar An van Loo Adres De Gats 3 Plaats Sevenum Telefoon 06 31 22 84 44 E-mail info@kringloopwinkeloudennieuw.nl Website www.kringloopwinkeloudennieuw.nl Sector Goed gebruikt en nieuwe goederen Start Oktober 2016

Activiteiten
An heeft sinds oktober 2016 kringloopwinkel Oud en Nieuw geopend aan De Gats 3 in Sevenum. Het adres is makkelijk te bereiken achter de Aldi supermarkt, waar iedereen terecht kan voor een breed assortiment aan goed gebruikte, maar ook nieuwe huishoudelijke spullen. De winkel maakt een onderscheid tussen oude en goed gebruikte spullen, wat hun klanten erg waarderen. Kringloopwinkel Oud en Nieuw heeft een goed assortiment aan huisraad, zoals diverse kasten, waaronder slaapkamerkasten, vitrine- en wandkasten, maar ook complete slaapkamers en enkele een- of tweepersoons bedden. Er is ook een apparte audioruimte met diverse apperatuur, zoals Xbox 360 en playstation consoles, waarvan een ruim assortiment aan Ps 3 en Xbox games. Naast de audio-afdeling heeft de winkel ook divers witgoed zoals was- en droogmachines, maar ook vaatwassers, combi-ovens, koelkasten en vriezers. Er zijn ook diverse nieuwe en goedgebruikte huishoudelijke artikelen te vinden. Voor leuke prijsen kunnen klanten al bij de winkel terecht voor mooie waterkokers of pannensets, maar ook voor koffiemachines, messensets en blenders. Elke zaterdag voor de kerstdagen is er een workshop kerststukjes maken.

Doelgroep
Iedereen die overtollige huisraad heeft of spullen nodig heeft.

Onderscheidend vermogen
De kringloopwinkel maakt verschil tussen oude en goed gebruikte artikelen. Daarin heeft zij een uiteenlopend assortiment.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie