Koninklijke Harmonie Lottum 160 jaar

1-6-2011 door: Redactie
Het is op 1 juni 160 jaar geleden dat de Koninklijke Harmonie Lottum werd opgericht. Voor de muziekvereniging een reden voor een feestje met een passende traktatie. Want wie jarig is trakteert. Vandaar dat de Koninklijke Harmonie heeft besloten een muzikale serenade weg te geven.

Mensen die een serenade verdienen kunnen voor deze muzikale traktatie in aanmerking komen. Iedereen die iemand kent die jarig is, een jubileum viert, andere mensen helpt, een andere geweldige prestatie heeft geleverd of gewoon als persoon uitzonderlijk is kan hem of haar opgeven voor deze muzikale serenade. Geef bij opgave aan waarom diegene deze traktatie zou moeten krijgen en wat hem of haar zo speciaal maakt. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen. Opgeven kan via e-mail: loes@heinemans.net

Uiteraard wordt het 160-jarig bestaan ook gevierd met een jubileumweekend. Dit zal plaatsvinden op 23, 24 en 25 september. Op vrijdagavond is er de talentenshow ‘Horst aan de Maas haet talent’ waarin iedereen uit Horst aan de Maas zijn talenten kan laten zien. De deelnemers worden daarbij beoordeeld door een jury die is samengesteld uit bekende inwoners van Horst aan de Maas. Uiteindelijk zal in een zinderende finale ‘Het Talent van Horst aan de Maas’ gekozen worden.

Op zaterdagavond vindt er een Promsconcert plaats met vele bekende nummers en een programma met zang en dans. De zondag staat in het teken van een muzikaal matinee waarbij men kan genieten van een gezellig middag met muzikale omlijsting van verschillende muziekgezelschappen uit de regio.

Voor meer informatie over de activiteiten in het kader van het jubileum van Koninklijke Harmonie Lottum kijk op twitter.com/KonHarmLottum of neem contact op met Inge de Leeuw, telefoon 06 46 17 56 72 of ingedeleeuw80@hotmail.com

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie