Kippenvel in Tuuteriek

19-7-2012 door: redactie
Het leek wel of heel Hegelsom was uitgelopen om Kristel Peelen en haar vriendin Monique Wijnen donderdagochtend uit te zwaaien. De ernstig zieke Kristel werd per helikopter opgehaald om naar de Zwarte Cross in Lichtenvoorde te worden gebracht. Een cadeautje van 3FM dj Giel Beelen.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Ze werd dinsdagochtend persoonlijk door 3FM-dj Giel Beelen gebeld: Kristel Peelen uit Hegelsom. Hij verraste haar met een vip-behandeling tijdens het weekend van de Zwarte Cross. Ze werd per helikopter thuis opgehaald en verblijft gedurende de Zwarte Cross in een luxe bungalowtent.

Kristel is een groot fan van het evenement en was totaal overdonderd door het geweldige cadeau dat ze te danken had aan haar vriendin Monique Wijnen. Monique had  een indrukwekkende mail naar Giel Beelen gestuurd. De 3FM-dj greep deze gelegenheid aan om Kristel en haar vriendin eens flink in het zonnetje te zetten.

Donderdagochtend was het dan zover. De helikopter met aan boord de legendarische tante Rikie landde op een veld tegenover het huis van Kristel. De duidelijk nerveuze Kristel had speciaal Limburgse vlaai voor deze gelegenheid meegenomen. Nadat Kristel en Monique plaats hadden genomen naast tante Rikie, vertrok het gezelschap richting de Zwarte Cross.

Reageer op dit artikel
2
José Poels-Driessen, Meerlo (19-7-2012 | 22:40)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Wat een geweldige actie van Monique om Kristel op deze wijze te verassen en per helikopter te vervoeren naar haar Zwarte Cross. Hopelijk heb je door deze actie weer de nodige energie gekregen.
1
Annie Saris, Horst a/d Maas (19-7-2012 | 20:49)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Leuk voor Kristel dat ze op deze manier in het zonnetje wordt gezet.
Op haar leeftijd ernstig ziek worden is vreselijk en wat geweldig dat ze een vriendin heeft met het hart op de juiste plaats.
Hopenlijk hebben ze een super fijne tijd waar ze nog lang met veel vreugde op terug zullen kijken.
Hegelsomse meiden zet hem op en geniet hier van.
Liefs Annie
Foto opsturen Tip een vriend over dit bericht Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2016 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie