Kindervakantiewerk Sevenum bestaat 50 jaar

26-4-2012 door: Redactie
Het kindervakantiewerk (KVW) in Sevenum bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit te vieren organiseren ze een extra activiteit op Koninginnedag. Joepie, het boegbeeld van het kindervakantiewerk, zoekt daarvoor de hulp van alle kinderen in Sevenum, Kronenberg en Evertsoord.
maskTop
Kindervakantiewerk Sevenum bestaat 50 jaar
maskBottom

Elk ander jaar organiseert het KVW een week per jaar activiteiten voor de jeugd. Nu is er dus een extra activiteit gepland om het 50-jarig jubileum te benadrukken. Alle kinderen van de basisschool mogen mee knutselen aan een nieuwe outfit voor Joepie. De winnaar krijgt een t-shirt.

De KVW-weken zijn elk jaar opgehangen aan een thema. Joepie heeft dus in 50 jaar al heel wat meegemaakt. Joepie’s droomwereld was het thema van 2011, maar daarvoor kreeg hij te maken met Romeinen, het Wilde Westen en zigeuners en ging hij op wereldreis, heeft hij op een onbewoond eiland gezeten en ging hij zelfs naar de ruimte. In het Wilde Westen werden Joepie en de kinderen uitgedaagd tot een duel met slechte cowboys en in een ander jaar moesten kinderen de tovenaar in de klokkentoren van de Sevenumse kerk bezoeken. Dit jaar zal Joepie te maken krijgen met Vikingen.

Het kindervakantiewerk heeft al diverse locaties bezocht, zoals de bossen tegenover Toverland, het terrein aan het Linderspedje, naast de Molenbeek bij de Grubbenvorsterweg en het huidige terrein in de Molenhoek.

Het hoogtepunt van de viering, de Joepieweek, zal van 30 juli tot en met 3 augustus zijn. Maar daarvoor viert Joepie voor zijn verjaardag dus een extra feestje met alle kinderen van de basisschool op het plein in Sevenum, op Koninginnedag.

Voor meer informatie, kijk op www.kvwjoepie.com

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie