Kasteelloop Horst voor de 19e keer gehouden

28-12-2011 door: Redactie
De Horster Kasteelloop heeft afgelopen maandag, tweede kerstdag, in de regen en ontspannen sfeer voor de 19e keer plaatsgevonden. Jong en oud deed mee. De deelnemers konden kiezen uit verschillende afstanden.
maskTop
Kasteelloop Horst voor de 19e keer gehouden
maskBottom

Ruim 500 deelnemers deden mee aan de Kasteelloop en hebben kunnen genieten van een goed beloopbaar parcours in de natuurrijke omgeving van Kasteelpark ter Horst. De koningsafstand, een parcours van 9.600 meter, is gewonnen door Marco Gielen uit Belfeld. Hij liep in de tijd van 29.01 minuten, ruim twee minuten sneller dan John Philipsen uit Deurne die tweede werd.

De winnaar bij de dames, Jolanda Verstraten uit Panningen, liep een afstand van 4.800 meter in de tijd van 17.19 minuten. Hiermee had zij 26 seconden voorsprong op Christine Venhuizen uit Nijmegen.

Bij de heren werd de winnaar op de afstand 4.800 meter Rik Heijnen uit Panningen. Hij liep in de tijd van 15.24 minuten. Hiermee liep hij 27 seconden voor op Mark van Kessel uit Deurne.

Ook jongeren uit Horst aan de Maas liepen mee in het parcours. Ze deden hun uiterste best, maar eindigden niet op de eerste plaats. Bij de jongens werd Willem Versteegen uit Horst tweede in de categorie tot en met 9 jaar. Hij liep 900 meter in 3.35 minuten. Bij de meiden werd Vera Versteegen, ook uit Horst, tweede. Zij liep 900 meter in 3.22 minuten. Voor meer uitslagen kijk op www.kasteelloop.info

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie