Kasteel Rozenfestival verrijst aan de Maas

22-7-2010 door: Redactie
Meer dan duizend vrijwilligers zijn begonnen aan de opbouwwerkzaamheden voor het komende Rozenfestival in rozendorp Lottum. Behalve de Lottummers zelf, helpen verenigingen en mensen uit omliggende dorpen om het dorp in de stemming voor het festival te krijgen.
Het kasteel in aanbouw

Dit jaar is het thema: ‘Een koninkrijk van rozen.’ Alle straten krijgen nieuwe, toepasselijke namen en de bezoekers krijgen een koninklijk ontvangst. Bezoekers kunnen ook kijken naar elementen uit het verhaal, zodat dit verhaal meer gaat leven.

Aan de Veerweg vlakbij de Maas wordt een groot kasteel opgebouwd, waarin de Rozenkoningin mag wonen en dat tegelijkertijd als decor dient voor diverse toneelstukjes die tijdens het festival opgevoerd worden. Het kasteel wordt omringd door perken, waarin ook de roos mag pronken die de Rozenkoningin onlangs heeft ontdekt. Kaartjes voor dit vierdaagse evenement kunnen besteld worden via de website www.rozendorp.nl. Tot 31 juli hoeven bezoekers slechts 11 euro te betalen. Het Rozenfestival is geopend op vrijdag 6 augustus van 17.00 tot 23.00 uur en op zaterdag 7 tot en met maandag 9 augustus van 10.00 tot 23.00 uur. Een passe-partout voor alle dagen kost 25 euro. Het dagtarief is 12,50 euro voor volwassenen en 11 euro voor CJP en 65+. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Kijk voor meer informatie op www.rozendorp.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie