Kandidaten Kroonappels

14-3-2013 door: Redactie
Ter gelegenheid van de inhuldiging van prins Willem-Alexander als koning, organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar Kroonappels. In de categorieën Jeugd, Buurt en Helpende Hand worden de mooiste sociale initiatieven gekozen. Ook uit Horst aan de Maas dingen verschillende organisaties mee naar de titel.
maskTop
Kandidaten Kroonappels
maskBottom

Stichting Kindervakantiewerk Horst draagt haar jaarlijkse KVW-week voor, die zij sinds 1975 organiseert. Stichting Gewoën Grubbenvors draagt haar jeugdcommissie voor, die jamsessies, een openluchtbioscoop en Join the Festival organiseert. Zij hebben ook hun initiatief om een strandje aan de Maas te creëren genomineerd. Het vierde initiatief in de categorie jeugd is de aankleding van het speelterrein van de BMV in Broekhuizenvorst door de werkgroep Buitenterrein.

Op de Groenewoudstraat 4 in Horst wordt een initiatief genomineerd om de buurt te integreren met bewoners van Dichterbij. Ook in de categorie Buurt heeft Stichting Gewoën Grubbevors haar initiatieven ingediend. Toneelvereniging De Vrije Spelers diende hun initiatief in om hun 100-jarig bestaan met heel het dorp te vieren: zij willen een boek, een documentaire en een tentoonstelling maken en een productie in de kerk spelen.

Setokids uit Sevenum willen een toneelstuk over pesten uitvoeren om het thema op drie basisscholen bespreekbaar te maken. In de categorie Helpende Hand zijn initiatieven van Stichting de Peelkabouters, bewegen en sporten voor mensen met een beperking van BES Meerlo, de uitbreiding van het eetpunt Zonnehof in Tienray van Stichting Dienstencentrum Zonnehof, Stap in de Stal, Funpop, vrijwilligers voor speciaal onderwijs en regulier basisonderwijs en Best Bijzonder ingediend.

Alle initiatieven zijn te vinden op www.kroonappels.nl Stemmen kan vanaf vrijdagochtend 15 maart om 09.00 uur tot en met zondag 17 maart. De initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie