Juezz.com in Blok 10

1-10-2009 door: Redactie
Zaterdag 3 oktober treedt Juezz.com op in Blok 10. Het optreden van deze Horster blues/funk-band start vanaf 22.30 uur. Juezz.com treedt op door heel Nederland en staat in november in de halve finale van de ‘Clash of the coverbands’ in de Bosuil in Weert.
Juezz.com in de halve finale van de ‘Clash of the coverbands’

De band zelf heeft de laatste tijd behoorlijk gesleuteld aan haar repertoire. “We wilden een breder repertoire om onze toeschouwers nog meer in beweging krijgen,” zegt trombonist Piet Peters. “Altijd leuk om te zien of dit ook zo werkt als wij in gedachten hadden. Laatst speelden we voor een publiek dat al vanaf het tweede nummer voor het podium stond te dansen. En als je dan weet dat we meestal drie sets spelen!”

Het repertoire van Juezz.com bevat onder andere nummers van James Brown, Tower of Power en Stevie ­Wonder. Maar ook bewerkingen van Jimi Hendrix, Janis Joplin en Blood Sweat and Tears komen langs. De sound is het beste samen te vatten als gitaarmuziek met een blazerssectie van drie personen en een zangeres. De leden van de band hebben een brede muzikale ervaring, die ze met zichtbaar plezier in Juezz.com samenbrengen.

Voor meer informatie kijk op: www.blok10horst.nl of op www.juezz.com

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie