Show Florale Vormgevers

8-10-2009 door: Redactie
’Incredible 10’ heet de nieuwe show die vanaf 6 november in première gaat in Théâtre Floral. Zoals de titel van de show al verklapt, gaat het om het 10-jarig bestaan van Théâtre Floral. Théâtre Floral is entertainment met vele invalshoeken, waarin bloemen altijd in de hoofdrol staan. Florale Vormgevers Erwin Michielsen en Ger Hoebers zijn de oprichters van deze formule.

“Wij verheugen ons op de bijzondere jubileumshow die komen gaat”, aldus Erwin en Ger. In de afgelopen 10 jaar presenteerden wij in totaal 23 producties, die vervolgens twee tot drie weken draaiden.

Dat de formule aansloeg, bleek uit de extra optredens, waarbij een van de hoogtepunten een optreden was voor Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven.

De producties die de afgelopen 10 jaar in Théâtre Floral plaatsvonden, waren vaak in samenwerking met bijzondere mensen. Om een voorbeeld te noemen: ‘La vie en rose’ in 2002 met Arnoldine Vergeldt uit Lottum, waar de roos centraal stond. Arnoldine is specialiste op het gebied van eetbare rozenproducten. In de voorstelling van Puur Natuur, heeft de toeschouwer kunnen genieten van prachtige natuuropnamen van Huub Eickmans”, aldus Erwin en Ger.

Zo dansten de SIJ Dance Company en Floral Dance Art in diverse voorstellingen. Stuk voor stuk creatieve breinen, die - samen met Florale Vormgevers - de toeschouwers al 10 jaar op rij weten te fascineren. Reden voor beide heren om met al deze bijzondere artiesten een jubileumvoorstelling te maken.

Bij de show ‘Incredible 10’ wordt een film in het decor geprojecteerd die is samengesteld door Ger Hoebers. Alle artiesten vertolken hierin een rol. Erwin Michielsen staat deze keer alleen op het podium. Sleutelbegrippen zijn actie, beweging en oogstrelende bloementaferelen.

De shows zijn nog te bezoeken op 6, 8, 12, 13 en 14 november. Aanvang: 20.00 uur.

De voorstelling van zondag 8 november begint om 15.00 uur.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie