Jubilarissen Ons Genoegen

16-11-2017 door: Redactie
Vier leden van vogelvereniging Ons Genoegen uit Horst werden tijdens de jaarlijkse feestavond in het zonnetje gezet. Ze zijn allen al tientallen jaren lid van de vereniging en van Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.
maskTop
Jubilarissen Ons Genoegen
maskBottom

Theo Heldens is vanaf 1967 lid, inmiddels 50 jaar, en kweekt nog steeds Europese Cultuurvogels en bastaarden. Hij is hiermee succesvol op diverse tentoonstellingen. In 1982 nam hij zitting in het bestuur en was van 1984 tot 1998 voorzitter van de vereniging. Toos Silvrants-Smits is vanaf 1977 lid. Momenteel kweekt ze geen vogels meer maar haar volière is bevolkt met louter zangvogels. Tijdens tentoonstellingen was ze altijd behulpzaam in de keuken.

Ben Wijnands is vanaf 1992, dus 25 jaar, aangesloten bij de vereniging. Hij was kweker van gele kanaries maar is ondertussen overgestapt op Europese Cultuurvogels. Vergaderingen worden bijna altijd trouw bezocht en tijdens de jaarlijkse tentoonstelling wordt nooit vergeefs een beroep op hem gedaan. Ook Erik Renkens is 25 jaar lid. Hij is kweker van diverse soorten parkieten. Op de feestavond kregen de jubilarissen de bijbehorende speldjes opgespeld door Gerard Souren van het districtsbestuur.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie