Jongens Seta pakken gedeelde koppositie

25-3-2010 door: Redactie
Het jongensteam van tafeltennisvereniging Seta uit Sevenum deed goede zaken afgelopen zaterdag. In de landelijke B-klasse wonnen de Setanen met 8-2 in Wessem en staan daardoor nu gedeeld eerste met Amsterdam ’78. De meisjes deden het wat minder. Tegen koploper HTC zat er niet meer in dan een 7-3 nederlaag, waardoor het ineens weer spannend is in de strijd om de bovenste vier plaatsen.

Gijs Appeldoorn, Lennart Smets en Jelle Bodelier hebben een goede stap gezet om weer mee te strijden om het kampioenschap. Tegenstander afgelopen zaterdag was Westa 3, dat in de vorige ontmoeting met 9-1 opzij werd gezet. Paul Willems, coach van het jongensteam: “Ditmaal was het niet veel anders met een mooie 8-2 overwinning. Alleen het dubbel ging slordig verloren. Door dit prima resultaat staan we nu gedeeld eerste, samen met Amsterdam.
De volgende wedstrijden tegen Leiden en Amsterdam gaan waarschijnlijk het verschil maken in het kampioenschap. Zaak is dat we de komende weken scherp blijven spelen en laten zien dat we voor niemand bang zijn.”

De meiden begonnen goed aan de uitwedstrijd tegen HTC. Steffie van de Riet won haar eerste enkelpartij in vijf games. Jody Brouwers pakte het tweede punt in een degelijke overwinning. Daarna was het afgelopen met de positieve score. Ying-Fu Li, de coach van de meisjes: “Lisa Smets speelde een erg sterke wedstrijd tegen de nog ongeslagen Tessa Margaroli, maar trok in de vijfde game met 11-8 aan het kortste eind. Heel jammer want hierna volgden een reeks verliespartijen: van 0-2 naar 7-2 achterstand. Jody pakte in de laatste partij nog een punt en bepaalde de einduitslag een 7-3 nederlaag.”

Hierdoor wordt een plek bij de bovenste vier nog lastig voor Seta: komende zaterdag verdedigt het team een punt voorsprong op Wilms Pallets Westa. “De laatste drie wedstrijden hebben de meisjes moeite gehad om de sterke lijn van het begin door te zetten. Zaterdag wordt het dus erop of eronder.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie