Iris volbrengt wandeling

11-7-2012 door: Redactie
Iris van der Sterren uit Horst heeft haar persoonlijke Dam tot Damloop met succes volbracht. Afgelopen zondag arriveerde zij op de Dam in Amsterdam.
maskTop
Iris volbrengt wandeling
maskBottom

De wandeling van 85 kilometer is volgens Iris moeilijk maar zeer goed verlopen. In de hoofdstad overhandigde zij een cheque ter waarde van 1.695 euro aan Hans Stam, directeur van de Nederlandse Hartstichting.

Iris maakte de wandeling om geld in te zamelen voor de Nederlandse Hartstichting. Iris lijdt zelf aan het Scimitar-syndroom, een hart- en longafwijking. Met de wandeling wilde zij bovendien aantonen dat een lichamelijke beperking er haar niet van kan weerhouden om een dergelijke wandeling te maken. Zelfs RTV Noord-Holland wijdde een filmpje aan het initiatief van de 14-jarige Iris uit Horst. Daarop is zij te zien in gezelschap van wethouder Birgit op de Laak van Gemeente Horst aan de Maas, die een dag met Iris meeliep. Het geldbedrag dat Iris voor de Hartstichting bij elkaar heeft gelopen overschrijdt ruimschoots haar doelstelling van 1.000 euro.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie