Interieurontwerper Rob Zeelen

23-9-2009 door: Redactie
Rob Zeelen is interieurontwerper. Gebruik makend van zijn passie voor Italiaans design en een flinke dosis enthousiasme creëert hij prachtige interieurs. Zijn creaties zijn gebaseerd op ruimte en minimalisme. Een ander uitgangspunt is dat het interieur warm moet aanvoelen.

Zijn grote voorbeeld is de Italiaanse ontwerper Piero Lissoni. Vol enthousiasme vertelt Zeelen over zijn toevallige ontmoeting met de normaal onbereikbare internationaal bekende ontwerper. Het is duidelijk dat zijn inspiratie in Italië ligt. Een andere passie van Zeelen is motorrijden, op een Ducati, natuurlijk een Italiaanse motor.

Zeelen stemt zijn advies af op de wensen van zijn klanten en hun budget.
Rob Zeelen heeft een compleet huis, in het zuiden van Nederland, volgens zijn ideeën ingericht. Het speciale en exclusieve ontwerp is onder de aandacht gekomen van de redactie van het magazine Objekt, wonen in stijl.

Gevolg is een foto­reportage en een artikel in dit Magazine van 12 pagina’s met de titel “Hogere bouwkunst in de lage landen”. De foto’s zijn gemaakt door Hans Fonk. Uitzonderlijk is dat het magazine, met een grote bijdrage van Zeelen, is uitgeroepen tot “Interior design ­magazine of the year”. De oplage van 200.000 stuks wordt verspreid over de hele wereld in verschillende talen zoals Engels, Frans en Russisch.

Het is uitzonderlijk dat een bedrijf uit Grubbenvorst een plek weet te vergaren op dit wereldpodium. Rob Zeelen weet nu hoe zijn naam geschreven wordt in het ­Russisch. Rob Zeelen is eigenaar van ZETH in Grubbenvorst, aanbieder van complete woon en slaap­omgevingen.

Voor meer informatie kijk op: www.zeth.nl

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie