Interchalet Kasteelloop 2009

10-12-2009 door: Redactie
Op Tweede Kerstdag vindt ook dit jaar de traditionele Interchalet Kasteelloop plaats. Er is mogelijkheid voor een groot aantal categorieën deelnemers. Van een trimloop van 900 meter voor jongens en meisjes tot negen jaar tot de 9.500 meter voor de heren veteranen boven de 60 jaar. De inschrijving is al enige tijd geopend. Sinds 1993 vindt deze loop plaats in het recreatiegebied ”Kasteelpark Ter Horst”. In dit park is ook de atletiekbaan van lopersgroep De Peelrunners te vinden.
Twee peelrunners na de Kasteelloop 2008

Steeds meer mensen gaan hardlopen, individueel of in groepsverband. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deelname aan wedstrijden steeds groter wordt. De Kasteelloop is een goede voorbereiding op de Venloop. Deze vindt plaats op zondag 21 maart 2010.

Voor allerlei categorieën lopers is er keuze. Er is een trimloop voor jongens en meisjes tot en met 9 jaar over een afstand van 900 meter.
Er zijn twee lopen voor de jeugd.
Een voor jongens en meisjes van 10 tot en met 12 jaar en een voor de groep van 13 tot en met 15 jaar. Beide groepen leggen een afstand af van 1800 meter. Volwassenen kunnen zich uitleven op de 4800 meter en de 9600 meter. In voorgaande jaren namen honderden lopers deel.

Dit jaar staat de loop in het teken van de actie `Sraarforlife`.
Het inschrijfgeld is door organiserende scheidsrechtersvereniging ’Horst-Venray e.o.’ is verhoogd met 50 eurocent per deelnemer. Het totaal van deze verhoging wordt door de organisatie verdubbeld. Sraar Smits nam al zeven keer deel aan de Kasteelloop; tweemaal eindigde hij als winnaar.
Ook dit jaar is hij van de partij.
Zie ook: www.kasteelloop.info.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie