Inloopavond Bergbezinkbassins

15-7-2010 door: Redactie
Inloopavond 19 juli 2010, werkzaamheden aanleg Bergbezinkbassins Jan Drabbelsstraat te Meterik / Schiksedijk te America en Doolingsbemden te Grubbenvorst

In verband met werkzaamheden voor de aanleg van de BergBezinkBassins, incl. bijkomende rioleringswerkzaamheden in de Jan Drabbelsstraat te Meterik, de Schiksedijk te America en de Doolingsbemden te Grubbenvorst zijn er op maandag 19 juli twee inloopavonden georganiseerd. Te weten, van 18:00 uur tot 19:30 uur in gemeenschapshuis ‘De Meulenwiek’ te Meterik en van 20:15 uur tot 21:15 uur in gemeenschapshuis ‘’t Haeren’ te Grubbenvorst.

Met de uitvoering van het werk is belast aannemer Janssen de Jong infra. Deze zal met de werkzaamheden na de bouwvakvakantie starten.

Tijdens de aanlegwerkzaamheden van deze BergBezinkBassins en tijdens het vervangen en vergroten van een gedeelte van de riolering in de weg, zullen er straten gedeeltelijk aan het verkeer worden onttrokken. Door de aard van de werkzaamheden zal er enig overlast ontstaan in uw woonstraat/wijk.

Uiteraard zullen we trachten deze overlast tot een minimum te beperken.

De projectleider,
W. Konings.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie