Tocht der tochten

8-2-2018 door: Redactie
Het wordt kouder komende week. Misschien wel ijs en dus denkt iedereen weer aan de tocht der tochten. Zal er veel wind zijn, wordt het ijsregen of toch een mooie zonnige dag?

Sneeuw langs de sloten? Wie zal het weten? Maar goed, we kunnen er ons wel op verheugen. Want feest wordt het in ieder geval wel. De sfeer rond die tocht is altijd goed, zelfs als de regen met bakken uit de lucht valt, of als je kranten onder je kleren moet hebben om de snijdende wind te kunnen weerstaan.

Ja, de tocht der tochten komt er weer aan. Iedereen is zich aan het voorbereiden en verheugt zich weer op die dag. Schaatsen is belangrijk, een Elfstedentocht is niet te versmaden, maar het gaat nu over onze tocht der tochten. Die is nu belangrijker. Op de dinsdag van carnaval, vertrekt om precies 14.11 uur de tocht der tochten. En, u kunt er bij zijn. De start is aan de Hagelkruisweg in Hegelsom en we trekken dan in ongeveer een uur tijd door ons dorp. Graag tonen de deelnemers hun creaties en hebben zij en de toeschouwers plezier. Het snoep, de wagens, de groepen en de loslopende gekken. Het is een en al feest en na afloop de gezelligheid in het gemeenschapshuis.

En het mooiste: u kunt het meemaken, deze tocht der tochten en u bent dus van harte uitgenodigd om met de toeschouwers mee te genieten en als u zich tijdig inschrijft kunt u zelfs meedoen.

We zien u dus graag bij de tocht der tochten op carnavalsdinsdagmiddag in Hegelsom. Dinsdagmiddag 14.11 uur.

Namens de optochtcommissie,

Niek, Angelique, Sander en Andries

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie