Horster handbalsters ondanks verlies toch kampioen

21-6-2012 door: Redactie
De dames A1 van handbalclub Wittenhorst uit Horst hebben op zondag 17 juni in sporthal De Berkel hun kampioenswedstrijd tegen Blerick A1 gespeeld. De Horsterse handballers verloren de wedstrijd, maar werden op onderling resultaat met andere ploegen toch kampioen.
maskTop
Horster handbalsters ondanks verlies toch kampioen
maskBottom

De openingstreffer in de laatste wedstrijd viel aan de kant van Blerick. In diezelfde minuut scoorde Hilde Vlemmix een doelpunt voor Wittenhorst. Ruim tien minuten liep het gelijk op, waarna Blerick haar voorsprong uitbouwde en voor de winst ging. De eerste helft werd met een paar doelpunten voorsprong door Blerick opgeëist.

In de tweede helft leek het erop dat Wittenhorst zich weer had opgepakt. Het was Carmen Aerts die voor Wittenhorst de bal als eerst tussen de palen wierp. Hoewel het team uit Blerick haar best deed, kwamen de dames van Wittenhorst steeds dichterbij. Na twintig minuten spelen scoorde Veronique Verhaegh de gelijkmaker. Maar met nog vijf minuten op de teller, maakte Blerick een eindspurt en won het de wedstrijd met 16-18.

Joeri Dehing, een van de coaches van het team, baalde flink. “Het zat ons vandaag niet echt mee, maar alle dames hebben stuk voor stuk hun best gedaan.” Op zondag 24 juni spelen de dames op de Limburgse Kampioenschappen in Susteren. Alle supporters zijn van harte welkom. 

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie