Horstenaren aangehouden op kermis Venray

2-8-2010 door: Redactie
Op de kermis in Venray zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen uit Horst aangehouden voor mishandeling.

Twee agenten kwamen tijdens hun surveillance ronde op de kermis uit bij een vechtpartij in het Schoutenstraatje. Twee kleine groepjes mannen waren elkaar daar gepasseerd waarna, om nog onduidelijke rede, een woordenwisseling en vechtpartij was ontstaan. Een omstander die de vechtpartij probeerde te sussen kreeg hierbij een klap in zijn gezicht. In één van de groepen werd er bij een man de keel dicht geknepen.

De agenten hielden hierbij een 36-jarige man en een 34-jarige man uit Horst aan die betrokken waren bij de vechtpartij. Bij de aanhouding toonden de twee mannen behoorlijk verzet en werden de agenten beledigt. Hierbij kreeg één van de agenten zelfs een elleboogje en moest er geweld worden gebruikt om de twee onder controle te krijgen. Het tweetal werd vervolgens overgebracht naar het politiebureau waar ze werden verhoord en ingesloten.

In opdracht van de Chef Basiseenheid Venray werd beide mannen wegens het gepleegde feit en hun verzet een gebiedsontzegging uitgereikt tot en met donderdag (einde kermis).

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie