Horst aan de Maas krijgt ijsprinses

25-3-2010 door: Redactie
Vanaf vandaag kunnen meisjes van 5 tot en met 9 jaar uit de hele gemeente Horst aan de Maas meedingen naar de titel 'Passi IJsprinses 2010.' Passi heeft een kleurplaat bij de HALLO toegevoegd, die alle jongedames uit de 16 kernen mogen inkleuren. De uiteindelijke winnares van de kleurwedstrijd mag zich voor een jaar 'Passi IJsprinses 2010' noemen.

Een kleurwedstrijd winnen is op zich al leuk maar er is meer. Zo wordt een ijscoupe vernoemd naar de ijsprinses en een gedeelte van de opbrengst van deze ijscoups gaat naar de Peelkabouters. De kleurplaten kunnen tot en met 5 april ingeleverd worden bij Passi in Horst. De ijsprinses wordt op 18 april tijdens de thema­zondag geïntroduceerd bij Passi op het Lambertusplein. De eerste ijscoupe die de naam van de prinses draagt, wordt dan overhandigd aan een bekende inwoner van Horst.

John van de Pas, eigenaar van Passi: "Het leek me een leuk idee om een soort vertegenwoordigster van ijs in het leven te roepen. Je ziet dat ook bij andere producten zoals asperge, rozen en de blauwe bessen. Zo heeft de aspergebranche een aspergekoningin, Lottum krijgt een rozen­koningin en Melderslo heeft een blauwe ­bessenkoningin. En binnenkort komt er in Horst aan de Maas een ijsprinses bij. Wanneer er speciale evenementen in Horst plaatsvinden wordt de ijsprinses daar ook voor uitgenodigd. Uiteraard doen we dit in overleg met de ouders van de ijsprinses."

De winnares van de kleur­wed­strijd wordt telefonisch ­benaderd. Wie geen kleurplaat ontvangen heeft kan deze afhalen bij Passi op het Lambertusplein 10a in Horst.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie