Contact

Redactie
De redactie van de drie HALLO edities werken gezamenlijk op de hoofdlocatie Horst. Voor het insturen van persberichten, ingezonden brieven, agendapunten, foto's, tips of overige zaken kunt u contact opnemen met de desbetreffende redactie. Persberichten dienen voor maandag 17.00 uur per mail aangeleverd te worden.

HALLO Horst aan de Maas
077 - 208 32 01
redactie@hallohorstaandemaas.nl

HALLO Peel en Maas
077 - 208 32 01
redactie@hallopeelenmaas.nl

Venray
077 - 208 32 01
redactie@hallo-venray.nl

Bezoekadres
Handelstraat 17
5961 PV Horst


Adverteren
Het overzicht van alle advertentiemogelijkheden en de actuele tarieven zijn beschikbaar op de website van Kempen. Hier vind je ook informatie over het plaatsen van zoekertjes en familieberichten. Ga naar website van Kempen.


Advertentieverkoop (alle edities)
077 - 208 32 00
adverteren@kempencreeert.nl


NEE/NEE-sticker maar toch HALLO ontvangen?
Huishoudens die een NEE/NEE sticker op hun brievenbus hebben ontvangen geen HALLO. Als oplossing heeft Kempen een speciale HALLO sticker ontwikkeld die naast de officiële NEE/NEE sticker geplakt kan worden. Zo wordt op deze adressen toch het gratis nieuwsblad bezorgd.

Aanvragen kan door een e-mail te sturen naar info@kempencreeert.nl of te bellen naar 077 - 208 32 01. Je krijgt de sticker dan gratis toegestuurd.


Bezorgklachten
Heb je het nieuwsblad HALLO niet ontvangen, dan kunt je dat aan ons verspreidingsbureau Garçon doorgeven via het klachtenformulier op de website van Garçon: www.garcon.nl


Bezorger worden
Wil je bezorger worden van HALLO? Neem dan contact op met verspreidingsbureau Garçon. Meer info vind je op de website www.garcon.nl


Afhaalpunten
Heb je geen HALLO ontvangen of woon je buiten het verspreidingsgebied van de gratis HALLO-nieuwsbladen, maar je wilt toch graag ons blad lezen? Ga dan naar één van de afhaalpunten en neem daar een gratis exemplaar mee.
Voor een actueel overzicht van de afhaalpunten klik hier.