Limburgse liefde

8-2-2018 door: Redactie
Afgelopen weekend was het zover. Mijn 19e verjaardag. Dit jaar was ik alles behalve enthousiast, want 19 worden is niet echt apart.

Met je 18e mag je dingen en bij je 20e ben je eindelijk af van die –tien. Maar 19 is een saaie tussenleeftijd. Vandaar dat ik ook niks groots had gepland. Ik zou alleen uitgaan met mijn vriendinnen en de volgende dag een dagje weggaan met het gezin. Buiten dat ik niks groots van plan was, bewees dit weekend weer dat het echt aan de mensen ligt waarmee je bent. Terwijl ik een normale avond verwachtte hadden mijn vriendinnen allemaal dingen geregeld. Het waren kleine dingen, maar toch zulke lieve dingen. Goede vrienden hebben is zo belangrijk en dat was ik even vergeten.

De laatste tijd was ik meer bezig met mijn leven in Utrecht, dat ik even mijn vriendinnen uit het oog was verloren. Maar deze verjaardag heeft daar zeker verandering in gebracht. Hetzelfde geldt voor mijn gezin. Ik heb nogal de neiging om alles te laten gaan voor nieuwe mensen in mijn leven. Dit doe ik soms ook bij mijn gezin en dat verdienen ze alles behalve. Een dag samen met ze door Utrecht heen slenteren, van terras naar terras gaan. Mijn moeder en zus die altijd te hard praten en samen het gezin zijn wat altijd net te hard lacht, is echt geweldig. Dat gevoel kan geen enkel ander persoon bij me opwekken. Utrecht en mijn leven hier is heel leuk en aardig, maar niks komt in de buurt van wat ik heb in Lottum. Natuurlijk, Lottum is klein en een dorp. Toch zal het altijd een plekje in mijn hart houden en de mensen in mijn leven daar al helemaal. Verder wilde ik iedereen bedanken voor een geweldig weekend.

Liefs, Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie