Hip! Home & Fashion opent in Horst

8-10-2014 door: Redactie
Aan de Herstraat 1c in Horst opent in het weekend van 10 en 11 oktober een nieuwe winkel met damesmode en woonaccessoires: Hip! Home & Fashion. Eigenaresse Irma van Vegchel vertelt over de nieuwe winkel.
maskTop
Hip! Home & Fashion opent in Horst
maskBottom

“Ik heb dertien jaar lang een eigen bloemenzaak gehad in Horst, Villa Fleur, en nu ben ik echt toe aan een nieuwe uitdaging”, vertelt Irma van Vegchel. “Na een korte mentale zoektocht werd het al vrij snel duidelijk waar mijn passie lag en waar ik mijn creativiteit in kon uiten. Dat is namelijk mode en alles wat daarbij hoort.”

Behalve mode verkoopt Irma ook diverse woonaccessoires. “Daar had ik goede ervaringen mee uit de tijd dat ik nog een bloemen­winkel had. Ik verwacht ook dat er veel vraag naar woonaccessoires is, omdat afgelopen jaar twee cadeauwinkels in Horst gesloten zijn. Het leuke aan het concept van Hip! is dat het echt een totaalplaatje is. Ik verkoop trendy en betaalbare dameskleding en –accessoires, maar ook veel cadeautjes zoals fotolijstjes, vazen en kussens”, vertelt Irma.

Zij koos ervoor om de winkel in Horst te vestigen, omdat zij hier zelf ook vandaan komt. “Ik ben een geboren en getogen Horstenaar en hier ken ik al veel mensen vanuit mijn vorige winkel. Daarnaast lijkt Hip! mij een echte aanvulling voor het winkelaanbod in Horst.” Hip! Home & Fashion opent haar deuren voor het eerst op vrijdag 10 oktober om 09.00 uur.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie