Herverdeling wijkagenten Horst aan de Maas

7-12-2017 door: Redactie
De wijkagenten in het werkgebied van de politie Horst aan de Maas zijn gewijzigd. Door het vertrek van enkele wijkdienaren en de komst van nieuwe medewerkers, besloot de politie Horst/Peel en Maas het team te herverdelen. De vertrouwde gezichten blijven, maar gaan in andere kernen aan de slag.
maskTop
Herverdeling wijkagenten Horst aan de Maas
maskBottom
Dana van Rens en Bram Peuten

Jeremy Jonker, teamchef bij de politie Horst/ Peel en Maas: “Met het vertrek van enkele wijkagenten én de aanstelling van nieuwe medewerkers is gekeken naar een passende herverdeling. Daardoor gaan vertrouwde gezichten in het basisteam in een andere omgeving werken. De veranderingen zorgen bovendien voor een verfrissende blik op de problematiek en passen daarmee ook in de visie van wijkgericht werken, waarin de wijkagent een belangrijke vooruit­geschoven post is in de wijk. In onze twee clusters, Horst aan de Maas en Peel en Maas, werken de wijkagenten in koppels en nauw samen met een heel basisteam. Buiten de wijkagentenkoppels die zijn ingedeeld op bepaalde dorpen zijn er bovendien drie wijkagenten die thematisch worden ingezet in ons gebied.”

Dana van Rens en Bram Peuten werken voor Horst, Griendtsveen, America, Hegelsom, Meterik, Melderslo, Tienray, Swolgen en Meerlo. ­Nicol Claessens en Jaap Wiendels zijn werkzaam voor Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Grubbenvorst, Lottum, Broekhuizen en Broekhuizenvorst. Nico Oudenhoven, Sander Hermans en Erwin van der Burgt werken voor het hele gebied op bepaalde thema’s.

Een wijkagent houdt zich voornamelijk bezig met de aanpak van veiligheidsvraagstukken zoals overlast, kleine criminaliteit, milieu en verkeer en maakt onderdeel uit van een basisteam. Wie vragen, tips of opmerkingen heeft over de veiligheid in de eigen buurt of wijk, kan contact opnemen met de wijkagent via 0900 88 44. Bij spoed of heterdaad moet altijd 112 worden gebeld.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie