Herberg de Troost in Park de Peelbergen

4-3-2010 door: Redactie
Jack Poels kan binnenkort zijn woonkeuken thuis - voor hem ‘Herberg de Troost’- verruilen voor een gelijknamige heuse Bourgondische Herberg. En dan ook nog eens zo ongeveer op loopafstand.
Sfeerimpressie door Jack Poels

Wat is het geval? Tijdens de productie van de cd ‘Langs de weg’ en de voorbereiding van de komende live-concerten in boerderij Lingnum Antiquum in Broekhuizenvorst waren de Herberg de Troost-muzikanten het over één ding helemaal eens. ‘Dat zou wat zijn, een echte herberg als permanente thuisbasis, een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt, waar je gezellig kunt eten en drinken en – heel belangrijk – waar mensen komen voor onze muziek’.

Jean Gelissen, eigenaar van Attractiepark Toverland in Sevenum kwam deze verzuchting ter ore, en subiet ging bij hem niet alleen zijn muzikale, maar ook zijn ondernemersbloed harder stromen. Samen met Jack Poels en Tren van Enckevort werkte hij in de afgelopen weken een plan uit dat inmiddels in Park Toverland aan de pers is gepresenteerd. In het prachtig gelegen Park de Peelbergen zal een ‘Herberg de Troost’ worden gebouwd, waar niet alleen gasten, maar ook muzikanten en andere artiesten en groepen een thuis kunnen vinden.

Zo vindt Tren er een opnamestudio en exposeert Poels er zijn schilderijen in een galerie. Kortom: de nieuwe Herberg wordt niet alleen een bourgondisch, muzikaal café-restaurant, maar ook een creatief broeinest! Eind 2011 hopen herbergier Gelissen en zijn mensen eenieder, muzikant of niet, van harte welkom te kunnen heten in dit nieuwe complex. Met als motto: ‘Herberg de Troost. Thuis in traditie’.

Bij Gelissens vraag aan Jack en Tren hoe ‘hun’ Herberg de Troost eruit zou moeten zien, kwam bij Poels direct de tekenaar naar boven. Hij begon meteen te schetsen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie