Haloween Party in Toverland

7-10-2009 door: Redactie
Gedurende de maand oktober staat Attractiepark Toverland in het teken van Halloween, met als hoogtepunt een gruwelijk griezelige Halloween Avond Party op zaterdag 31 oktober 2009.

Maak kennis met meer dan 50 angstaanjagende karakters en acts in duistere & donkere sferen. Toverland bij nacht; geniet van een unieke dark-ride in de houten achtbaan Troy.

In Attractiepark Toverland is het tijdens de Halloweenmaand gruwelijk gezellig, met duizenden pompoenen en griezelige plekjes. Speciaal voor deze feestelijke maand is het park omgetoverd tot een paradijs voor mysterieuze karakters. De langbenige Tovenaar of dokter Frankenstein, die komen graag naar het park, zeker tijdens winderige dagen… En pas op, als Opperheks Alexandra haar bezem heeft geparkeerd bij de entree van het park.

Uiteraard is Halloween in Toverland niet compleet zonder een spectaculaire Halloween Avond Party, welke dit jaar voor de 9e maal georganiseerd wordt. Op zaterdag 31 oktober 2009 zal het park in de avonduren geleid worden door meer dan 50 zeer gedreven karakters. Maar wees gewaarschuwd. Niemand is veilig voor de aanstekelijke ritmes van de zumba-zombie of de geniepige streken van de heksen!

Alvorens een dark-ride in Troy te maken, dient de bezoeker eerst diverse monsters en gedrochten te trotseren. Niet alleen doolt daar de houthakker - die het met zijn kettingzaag gemunt heeft op de houten achtbaan - rond, ook de Trojaanse zombiekrijger en een heuse minotaurus maken de paden onveilig.
Maak kennis met de betoverende ambiance van Toverland bij nacht tijdens deze unieke avondopenstelling voor de reguliere gast.

De avond start om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur, alle attracties zijn gewoon geopend. Kaarten ad. € 14,50 zijn te bestellen via www.toverland.nl of verkrijgbaar bij de avondkassa.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie