HALLO en hoije wah deel 2

11-7-2012 door: Redactie
Gedurende de zomervakantie interviewt HALLO elke week inwoners van Horst aan de Maas op station Horst-Sevenum. Waar gaat de reis naar toe?
maskTop
HALLO en hoije wah deel 2
maskBottom

Op station Horst-Sevenum staan Marianne Jenniskens, Gertie Cox, Diana van Berlo en Nelly Keiren. Ze zijn allemaal "bijna 50 jaar". De dames zijn echte schoolvriendinnen die elkaar nog van vroeger kennen. Ze gaan vaker met z'n allen wat doen, maar vandaag is toch wel een speciaal uitje.

"We gaan normaal gesproken altijd alleen maar samen eten", lacht Diana. "Maar vandaag gaan we lekker uitwaaien op het strand in Scheveningen", vult haar vriendin Gertie aan.

De vier dames hebben samen de grootste lol tijdens het interview. Ze hebben duidelijk veel zin in hun speciale dagje uit. "We gaan vandaag alles doen wat we normaal niet mogen", vertelt Diana. "Het is nu al voor herhaling vatbaar", lacht Gertie. "Het wordt een echte vrouwendag."

De trein van 09.00 uur arriveert op het station, en al kletsend en lachend stappen de vier vriendinnen de trein in. De deuren sluiten en zij vertrekken richting zon, zee en strand.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie