Gratis verenigingsnieuws in 2011

8-12-2010 door: Redactie
HALLO Horst aan de Maas heeft afgelopen jaar diverse marktonderzoeken gedaan om de mening van haar lezers te peilen. Een belangrijk punt dat uit al die onderzoeken naar voren komt, is dat meer dan de helft van de inwoners van Horst aan de Maas ge´nformeerd wil worden over het nieuws vanuit de verenigingen binnen de gemeente. GCH Media, uitgever van HALLO, werkt aan een concreet plan om dit verenigingsnieuws vanaf begin 2011 huis-aan-huis gratis te gaan verspreiden.

Op dit moment biedt HALLO Horst aan de Maas al de mogelijkheid voor verenigingen om al het nieuws voor hun leden op een speciaal ingerichte rubriek op de website te plaatsen. Dit nieuws is te vinden op www.hallohorstaandemaas.nl Denk hierbij aan agendaberichten, verslagen van wedstrijden, bijeenkomsten en evenementen, uitslagen, wedstrijdprogramma's, maar ook parochienieuws en aankondigingen.

HALLO-uitgever Eric van Kempen werkt op dit moment een plan uit om deze berichten voortaan gratis huis-aan-huis te bezorgen. Hij ligt alvast een tipje van de sluier op. "We hebben een concreet plan om iedere dinsdag een gratis uitgave te gaan verspreiden waarin al het verenigingsnieuws wordt gepubliceerd, aangevuld met redactionele artikelen, parochienieuws en ingezonden brieven." Zijn visie is duidelijk: "Nieuws moet voor de lezer gratis zijn. Dat geldt dus ook voor verenigingsnieuws. Het kan niet zo zijn dat mensen daar in deze tijd nog voor moeten betalen", aldus de uitgever. Van Kempen is op dit moment in gesprek met diverse betrokken partijen. Begin 2011 verwacht hij het concrete plan te kunnen presenteren.

Het nieuwe gratis blad moet naast de bestaande HALLO worden uitgebracht. Van Kempen benadrukt dat HALLO Horst aan de Maas gratis blijft en op donderdag blijft verschijnen.

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie