Golfen is de ideale sport

12-4-2018 Advertorial
Tijdens een clinic van een zakenrelatie anderhalf jaar geleden hebben we voor het eerst kennisgemaakt met de golfsport. Met het leren putten, chippen, afslaan en het lopen van een paar holes, hebben we ervaren dat golfen een veelzijdige sport is en helemaal niet zo gemakkelijk is als dat het lijkt. Het draait vooral om de juiste techniek en een goede concentratie. Een groot voordeel is dat het door jong en oud gedaan kan worden, mits je er wel een paar uurtjes voor vrij wilt en kunt maken.
maskTop
Golfen is de ideale sport
maskBottom

Het mooie weer tijdens de clinic, de gezelligheid, het buiten lopen in de prachtige natuur en het toch wel redelijke balgevoel heeft ons enthousiast gemaakt om eens een proefles te nemen bij golfschool Remo Kuijpers bij de Golfhorst. Dit beviel zo goed dat we vrijwel meteen gestart zijn met golflessen. Met geleende clubs van vrienden zijn we aan de slag gegaan en waren we wekelijks op zaterdagochtend of –middag te vinden op de oefengreen van de golfclub. Weer of geen weer, je leert dan ook met diverse weersomstandigheden om te gaan. Op een natte of bevroren green speel je anders dan op een mooie droge green. We zijn in de omgeving op diverse banen gaan spelen om ervaring op te doen. Al snel merkten we dat de Golfhorst een laagdrempelige en gezellige club is, waar iedereen welkom is (ook niet-golfers) en waar je je snel thuis voelt. Dit heeft ons ook doen besluiten om na het behalen van ons golfbewijs, lid te worden van de club zodat we in onze vrije uurtjes een balletje kunnen gaan slaan op de leuke kleine America-baan of als we iets meer tijd hebben op de grote baan. Voor ieder wat wils.

En na afloop natuurlijk een lekker biertje met een hapje op het terras of in het clubhuis. Zeker nu we het voorjaar weer ingaan een heerlijke bezigheid en een leuke aanvulling op onze sportieve activiteiten, zowel thuis als op vakantie!

Dus, ben je sportief, graag buiten, houd je van de natuur, rust en ontspanning, heb je genoeg vrije tijd en daarbij een Bourgondische inslag, dan is golfen, zeker bij de Golfhorst, de ideale sport!

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie