Gemeente evalueert samenwerking met NLW Groep

9-11-2017 door: Redactie
Gemeente Horst aan de Maas gaat het, samen met gemeente Venray en gemeente Peel en Maas, in een jaarlijkse evaluatie met NLW Groep hebben over kritische geluiden over de samenwerking. Een gemeentemedewerker van Peel en Maas had onlangs kritische opmerkingen richting NLW Groep.

NLW Groep is een sociaal werkvoorzieningsbedrijf, dat de Wet sociale werkvoorziening voor de gemeenten Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venray uitvoert. Ook is NLW Groep voor deze gemeenten een partner bij het uitvoeren van de Participatiewet.
Vanuit Peel en Maas is nu echter kritiek gekomen over onvolledige en onjuiste berichtgeving van NLW Groep aan de gemeente Peel en Maas. NLW Groep heeft al aangegeven de samenwerking met Peel en Maas te gaan verbeteren.

Wethouder Birgit op de Laak is vanuit de drie gemeentes woordvoerder over de samenwerking met NLW Groep. Zij geeft aan: “Het schapsbestuur heeft kennis genomen van de gebeurtenissen in de gemeente Peel en Maas en zal evalueren met de directie van de NLW.” Zowel de gemeente Peel en Maas als de gemeentes Horst aan de Maas en Venray gaan dus evalueren met NLW Groep over de samenwerking en over het voorval met Peel en Maas.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie