Freek Selen kiest zijn bruid

4-2-2010 door: Redactie
Wethouder en boerenbruidegom Freek Selen van De KroŽenekraan en PieŽlhaas uit Kronenberg is op zoek naar een bruid. De afgelopen weken ging Selen zowel met Esther als met Anne-Marie een dagje op stap. Hoogste tijd om in alle rust elkaar beter te leren kennen.
Freek Selen samen met Esther aan de picknicktafel ter kennismaking

Het uitje van Freek en Esther begon met een bezoekje aan Toverland en daarna moest Freek eraan geloven; een tochtje op de motor met zijspan. Esther was meteen enthousiast. Maar motorrijden had Freek nog niet onder de knie. Daarom eerst een uitgebreide uitleg van een ervaren motorrijder. Helemaal relaxed zat Freek niet meteen. Maar na een paar proefritjes durfde hij het toch wel aan. Esther checkte voor de zekerheid even waar de rem zat en stapte toen vol vertrouwen in het zijspan. Daar gingen ze voor een toertochtje door ons prachtige landschap, op naar een romantische picknickplek.

Na het motortochtje, dat met wat horten en stoten verliep, maakten ze een stop op een mooi picknickplekje. De boerenbruidegom-zoekt-vrouw-tafel was al voor ze gedekt zodat ze hun handen meteen konden warmen aan een mok koffie. Na alle drukte van Toverland en lawaai van de motor eindelijk een rustig moment voor een goed gesprek. Dat gesprek verliep zo geanimeerd dat ze na de koffie een meer beschut plekje opzochten.
Daar hieven ze een glaasje champagne­ op een geslaagd dagje uit.
Een paar dagen later vond het ­uitje van Anne-Marie en Freek plaats. Na het hachelijke avontuur op de ­motor was onze boerenbruidegom maar al te blij met het vervoermiddel waar hij en Anne-Marie deze dag in mochten rijden.

Geen tractor of paard en wagen, nee een snelle, hippe cabrio was er voor het stel geregeld! Daarin voelde Freek zich duidelijk beter op z'n gemak!
Het dagje uit van Freek en Anne-Marie stond in het teken van luxe en wellness. Na een bezoek aan de sauna en een heerlijke hot stone massage was het tijd om een frisse neus te halen. In de prachtige bosrijke omgeving van het hotel maakte het stel een flinke wandeling. Lopen en praten gaat altijd goed samen. Ze zijn dus vast een heleboel meer over elkaar te weten gekomen. Daarna wachtte hen in het hotel nog een heerlijk diner. Freek liet zich natuurlijk van zijn galante kant zien en gedroeg zich als een echte gentleman. Alle ingrediënten aan­wezig om de dag romantisch af te sluiten.

De kennismakingsdagjes van Freek zitten erop en hebben in de richting van de uiteindelijke keuze veel meer duidelijkheid gebracht. Zoveel zelfs dat Freek én beide dames niet ­willen wachten tot 14 februari met het ­keuzemoment. Ook de mediadruk neemt dusdanige vormen aan dat nog een week langer uitstellen niet ­verantwoord lijkt. Daarom werd besloten het keuzemoment een week te vervroegen naar zondagmiddag 7 februari.

In café Ummenthun gaat het er rond 15.30 uur om spannen en zal Freek zijn definitieve keuze bekend maken.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie