Floris Boers tweede

18-3-2010 door: Redactie
Floris Boers is vorige week tweede geworden bij de Nederlandse Overdekte Jeugd Kampioenschappen tennis in Rotterdam. In eerste instantie was de Grubbenvorstenaar als zesde geplaatst.

Boers won zijn eerste wedstrijden vrij gemakkelijk met 6-2 6-1, 6-2 6-3 en de kwartfinale met 6-2 6-1. In de halve finale speelde hij tegen Max de Vroome, tweede geplaatst in het toernooi. Boers had nog nooit eerder van deze opponent gewonnen. Maar Floris was in vorm en wist de eerste set met 6-3 te winnen.
In de tweede set wisten ze allebei hun servicegames te behouden,
dit leidde tot een tie-break.

Tot grote vreugde wist hij de winst binnen te halen door, met een paar schitterende treffers, de tie-break met 7-3 af te sluiten.
Zijn tegenstander in de spannende finale was Moos Sporken, de nummer één geplaatst van dit toernooi. Floris verloor deze wedstrijd met 6-3 6-3, al hij kon met opgeheven hoofd het veld verlaten. Het Limburgse talent is tenslotte tweede geworden op een van de belangrijkste toernooien van het jaar. Door zijn prestatie van het afgelopen weekend staat Floris in de top drie van Nederland in zijn leeftijdscategorie.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie