Fashion statement

22-7-2010 door: Mies & Flo
Harembroek, skinny jeans, jumpsuit, treggings en een strapless top. Stuk voor stuk fashion statements waar de meeste meiden hysterisch blij van worden als ze een van deze must haves kunnen bemachtigen.

We hoeven jullie natuurlijk niet meer uit te leggen dat wij dag en nacht bezig zijn met fashion. Het zal jullie ook niet verbazen als wij onthullen dat we stiekem urenlang nagedacht en gespeculeerd hebben over de bovengenoemde statements. Wie heeft dit allemaal bedacht en ontworpen? Waarom moeten we deze must haves in onze kast hebben hangen? Hoe lang zullen deze trends bestaan? Ook hebben we de skinny jeans en de jumpsuit eens goed onder loep genomen. We kwamen tot de conclusie dat de hysterische gekte rondom deze kledingstukken eigenlijk nergens op slaat. De jumpsuit is alleen maar lastig. Urenlang breng je door op de wc om je lichaam vrij te maken van dit grote stuk stof. En dan de skinny jeans, de boosdoener van de welbekende ‘kamelenteen’. En kamelentenen zijn absoluut niet sexy. Als we bedenken dat dit fenomeen al ontstaat bij de skinny jeans, dan zullen we maar niet over de tregging beginnen. Uit onze speculaties is namelijk gekomen dat de tregging koploper is in het behalen van kamelentenen.

Vervolgens offerden wij ons op als testpanel van de strapless top. We testten of deze spring- en dansproof is. Het resultaat was deprimerend, de top kwam uit op een dikke onvoldoende. Na twee keer springen hing de top op navelhoogte. Not amused waren wij toen we onszelf in de spiegel zagen springen in onze beha’s, in plaats van de geteste strapless top.

Tenslotte waagden wij ons aan de harembroek. De broek, die met z’n lage kruis totaal niet vrouwelijk is. Als je toch al niet gezegend bent met lange benen helpt deze broek er niet echt aan mee om ze toch nog enigszins lang te laten lijken. Een veel voorkomend excuus om deze broek toch te dragen is dat hij zo lekker zit.

Toen we in al onze speculaties eens een snelle blik op onszelf wierpen, constateerden we dat we stiekem zelf ook meededen aan deze fashion-gekte. De één gehuld in jumpsuit, de ander in skinny jeans met strapless top. Fashion statements waar we blijkbaar toch moeilijk van afstappen.

Mies&Flo

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie