Eijking

18-3-2010 door: Redactie
Bedrijf: Eijking - Eigenaar: Pascal Eijking - Adres: Dijkerheideweg 8 5961 NC Horst - Telefoon: 06 51 98 23 54 / 06 22 66 83 77 E-mail: pjeijking@kpnmail.nl - Sector: Grondwerk en bestratingen Start :April 2009

Actief bezig zijn, ook als de kraan even stil staat

Activiteiten
Ik ben Pascal Eijking en woon in Horst. Naast school, ben ik vorig jaar voor mijzelf begonnen met het verrichten van grondwerkzaamheden met behulp van een minikraan. Daarnaast volg ik de opleiding commercieel ondernemen bij CITAVERDE in Horst. Bij de aanschaf van de minikraan hoort ook een kantelbak, sorteergrijper en verschillende voorzetbakken voor op de minikraan. Bij egalisatiewerkzaamheden in een tuin maak ik gebruik van een laser om zo precies mogelijk te kunnen werken. Grond, puin en ander materiaal voer ik met een oplegger (tevens kipper) met tractor af. Bij de particulieren betreft het meestal tuinwerkzaamheden. Ook kun je bij mij terecht voor grondwerk, bestrating, rio­lering en beregening aanleggen,­ tuinen opschonen en vijvers aanleggen. Bij bedrijven zijn het vaker de wat grotere klussen zoals het uitgraven van een fundering of aanverwant grondwerk.

Doelgroep?
Met de minikraan en shovel probeer ik een vrij breed dienstenpakket te verlenen. Zowel voor particulieren alsook voor bedrijven die werkzaam zijn in de wegenbouw.

Onderscheidend vermogen?
Altijd mee proberen te denken met de klant. Actief bezig zijn, ook als de kraan even stil staat. Snelle service en proberen de klant een totaal pakket te leveren. Ik verzorg daarbij de aan- en afvoer van zand, stenen en tuinafval wanneer de klant dat wil. Mijn streven is er op gericht een project naar volle tevredenheid van een klant uit te voeren. Prijstechnisch aantrekkelijk met gebruik van nieuwe machines. En verder is een goede communicatie met de klant van groot belang.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie