Columnist Cactus stopt

10-5-2012 door: Redactie
Columnist Henk Roenhorst uit Horst stopt per direct met zijn column Cactus in dit nieuwsblad. Zijn column wordt vervangen door de columns van D!irk en What Else, beide geschreven door de redactie.

Henk Roenhorst geeft aan dat hij wegens persoonlijke omstandigheden een paar stappen terug moet doen. “Een column schrijven vind ik het leukste dat er is, maar helaas kost het me op dit moment teveel energie om hiermee verder te gaan”, aldus Henk. Hij schreef en publiceerde vanaf de eerste editie van HALLO Horst aan de Maas op 24 september 2009. “Het is jammer om na zo’n lange tijd afscheid te nemen van deze column. Henk stak er veel tijd en energie in om steeds weer een nieuwe column te schrijven.

Maar als dat niet meer lukt, dan houdt het natuurlijk op”, aldus hoofdredacteur Herman van Aalst in een eerste reactie. Eric van Kempen, uitgever en directeur van Kempen Communicatie zegt: “Erg jammer dat we afscheid moeten nemen van Henk en zijn column Cactus. Zoals Henk in zijn allereerste column voor HALLO schreef, ‘Een cactus is een zeer stekelachtige plant. Maar een cactus kan ook mooie bloemen krijgen die een lust zijn voor het oog.’ zo hebben we hem ook leren kennen. Een kritische blik op zaken in Horst aan de Maas die op een prachtige manier door hem werden beschreven.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie