Starstruck

21-6-2018 door: Marieke
Ik ben niet zo snel onder de indruk van andere mensen. Of je nu dagelijks op de bühne staat voor 1.000 man of dat je ’s morgens om 05.00 uur je bed uit moet om 100 koeien te melken, het maakt voor mij geen verschil.

Ik heb burgemeesters, staatssecretarissen, zangers en directeuren van grote bedrijven geïnterviewd, net als voorzitters van kantklosverenigingen en mensen die al 80 jaar lid zijn van een club. Voor mij geldt: iedereen is gelijk en met een grote auto en dito ego maak je op mij geen indruk. Onder die dikke laag make-up of dat chique maatkostuum, schuilt vaak een onzeker persoon, die na een tv-debat ’s avonds met zijn moeder bespreekt hoe hij overkwam op tv. Als je dat in je achterhoofd houdt, dan maakt het niet uit wie er aan de andere kant van de tafel zit.

Maar toch, afgelopen zaterdag, was ik toch een beetje ‘starstruck’. Bij de plaatselijke boekwinkel kwam schrijfster Karin Slaughter langs voor een signeersessie. Voor wie niet bekend met haar is: deze Amerikaanse schrijfster heeft meer dan 25 boeken op haar naam staan die door miljoenen mensen wereldwijd worden gelezen. Ik wil haar geen idool noemen, maar een gesigneerd boek kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan. Dus toog ik naar de boekwinkel, waar zich al een rij had gevormd. Karin wist van aanpakken: ze kreeg het boek met daarop een papiertje met je naam aangereikt, ze signeerde, je ging samen op de foto en klaar was je. Van te voren bedacht ik me een beetje zenuwachtig wat ik zou gaan zeggen. Zou ik überhaupt nog meer weten dan ‘yes’ en ‘no’? Maar het lukte, ik wist zelfs nog een grapje te maken! En ook leuk: ze is net zo groot als ik.

Marieke

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie