Cocktails en loungebanken op Weistock 2010

15-7-2010 door: Redactie
Weistock, het festival dat jaarlijks georganiseerd wordt door OJC Canix, vindt ook dit jaar weer plaats op de skatebaan in rozendorp Lottum. Het tweedaags festival met muziek, cabaret en kunst valt dit jaar op zaterdag 17 en zondag 18 juli.
Big Shampoo

Al in januari is de organisatie begonnen met het organiseren van het festival. Met ongeveer tien man zijn ze gaan brainstormen over eventuele bands. Wouter Wagemans, een van de organisatoren: “We zijn op tijd begonnen met de organisatie en lopen nu goed op schema. Woensdag komt de tent en beginnen we met opbouwen. Ook zijn de meeste contracten en de vergunningen binnen.”

Deze zesde editie van Weistock op de skatebaan heeft iets bijzonders wat het andere jaren nooit gehad heeft. “Voor een zomers gevoel op het festival hebben we dit jaar plaats gemaakt voor een cocktailbar en een loungegedeelte met bankstellen”, vertelt Wouter Wagemans. Ook brengt de line up dit jaar verassingen voor het publiek. “De line up van dit jaar is heel divers. Ik ben er erg tevreden mee. Trots ben ik op Roccoman, deze was erg moeilijk te regelen, maar het is wel gelukt.” Naast deze dance-act treden ook bands als Jaya the Cat en Big Shampoo op.

De organisatie verwacht een gezellig festival met iets meer bezoekers dan andere jaren. “Het wordt dit jaar gezellig druk. Maar Weistock blijft haar kleinschalige karakter behouden, ook dit jaar”, aldus Wouter Wagemans.

Kaarten voor zaterdag kosten 12 euro en zijn te koop bij verschillende voorverkoopadressen: OJC Canix in Lottum, IJssalon Passi in Horst, Cafetaria ’t Pumpke in Lottum en Sounds Record Shop in Venlo. Voor zondag kosten kaarten 7,50 euro en deze zijn alleen te koop aan de dagkassa.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie