C. Sins-Blijlevens trofee

14-10-2009 door: Redactie
Op zaterdagmiddag 10 oktober werd de Mevrouw C. Sins-Blijlevens trofee uitgereikt aan de jeugdafdeling van de korfbalclub van SV Lottum. Deze prijs wordt toegekend door de NKS (Nederlandse Katholieke Sportvereniging) en is bestemd voor jeugdige korfbalsters en hun leiding, die sportief en sociaal gezien een voorbeeld zijn voor de jeugd. De prijs werd uitgereikt door Dinie Sporen, voorzitster van de NKS, afdeling korfbal.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Petra van Horck, voorzitster van de afdeling korfbal bij SV Lottum, is blij met deze trofee: “We waren verrast toen we hoorden dat we deze prijs hadden gewonnen. Tot voor kort hadden we er nog nooit van gehoord, maar het is altijd leuk om een trofee te winnen. We zijn opgevallen ­doordat onze jeugd­afdeling goed loopt. We hebben 75 leden en 20 enthousiaste leidsters.

Verder organiseren we veel dingen voor de jeugd, zoals een jaarlijks­ terugkerend kamp. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de organisatie die achter de vereniging zit klopt. De combinatie met het voetbal binnen SV Lottum werkt erg goed”.

De uitreiking vond plaats op sportpark ‘Oud Aast’ tijdens een van de weinige droge en zonnige momenten van afgelopen zaterdag. Dinie Sporen, voorzitster van NKS dameskorfbal, reikte de trofee uit aan het jongste en oudste jeugdlid.

De prijs werd vol trots in ontvangst genomen. Opmerkelijk was wel dat de prijs een kunstwerk betrof, dat eerst verzekerd moet worden voordat de vereniging het in ontvangst mag nemen. Vooralsnog moeten ze het in Lottum doen met een foto van de trofee.

Foto opsturen Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie