Buren

22-3-2012 door: Cactus
Om maar eens weer met een oud gezegde te beginnen, u weet wel van die goede buur die altijd nog weer een stuk beter is dan die verre vriend. Je kunt ook zeggen dat een man die zichzelf hervormt, het volle pond heeft bijgedragen tot de hervorming van zijn buurman. Maar als je het prettig vindt om je buurman lief te hebben houd het op een deugd te zijn.

En waarom nu deze buurman verhalen? Welnu, de Floriade is bijna gereed en wij zien in Horst aan de Maas deze buurman graag komen. Met alle toeters en bellen die er nu eenmaal bijhoren. Nog enkele weken te gaan en de Chinese petjes kunnen af. Het was grappig om te zien dat de vele internationale werknemers zich keurig hielden aan de arbeidswetten maar dat de Chinezen vrolijk hun werk deden met een pet op. “Wij weten van nul” zeiden de paviljoenbouwers, “wij gaan het dak op zondel steigels en dat mag de plet niet dlukken.” Hoe het binnenkort overigens gaat met de hoge verwachting die men heeft over de bezoekersaantallen is ook een kwestie van afwachten.

Zeker is al wel dat de voorlichting en informatie zeer goed is opgezet, Robert Bouten en zijn medewerkers verdienen daarvoor nu al een grote pluim. Tijdens de laatste Floriade in Hoofddorp ontbrak het aan zeer veel dat met informatie en routing had te maken. Overigens, het alom weren van de obligate frietjes mét, is misschien zakelijk iets minder goed maar de Belgen houden hun traditionele vette hap toch wel in ere. En over promotie gesproken, de gemeente staat niet langer toe dat er reclameborden langs de A73 worden geplaatst. Milieuvervuiling, zullen we maar zeggen. De Parel is, dankzij de Floriade, Horst zélf!

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie